• you order, we deliver
  • vuokraa kitaravahvistin
  • vuokraa rummut
  • vuokraa basso
Vuokraa sähköpiano

Vuokraa Hammond B-3 urku

Jos etsit vuokralle aitoa Hammond B-3 urkua, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Backline Rental Finland on Vantaalla toimiva soitinvuokraamo, joka palvelee niin musiikin harrastajia kuin ammattimuusikoita jo lähdes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Tarjoamme käyttöösi aidon Hammond B-3 urun vuodelta 1974 sekä Leslie 122 -kaiuttimen. Leslien pyörimisnopeuden säätämiseksi on Hammondiin asennettu käsikytkimen lisäksi jalkakytkin. Leslie-kaiuttimelle löytyy 10m kaiutinjohto, johon on lisäksi saatavilla 5m jatkojohto, eli Leslien voi tarvittaessa saada hyvinkin kauas lavan sivuun tai studiossa toiseen huoneeseen. Hammondissa on Leslie-kaiutinlähdön lisäksi asennettuna direct out-lähtö sekä efektilooppi.

Valikoimastamme löytyy lisäksi Trek II -yhtiön valmistama Trek II UC-1A etuvahvistin, jonka avulla on mahdollista käyttää Leslie 122-kaiutinta minkä tahansa sähköisen soittimen kanssa. Vuokraa Leslie 122 ja kokeile sitä kitaran kanssa!

Hammond-urun lisäksi valikoimastamme löytyy vintage-sähköpianoja kuten Fender Rhodes, Wurlitzer 200A ja Clavinet D6.

Voit vuokraa Hammond B-3 -urun lisäksi myös muita kosketinsoittimia, nuottitelineitä ja -valoja, vahvistimia, rumpuja, perkussiota sekä lähes kaikkia muita mahdollisia populaarimusiikin soittimia sekä soitinlaitteita.

Ota yhteyttä ja tule käymään, kerromme mielellämme lisää vuokrakalustostamme.
Toimipisteemme on avoinna ma-pe 9.00-16.00

Pyydä tarjous

Vuokraa Hammond