• you order, we deliver
  • vuokraa kitaravahvistin
  • vuokraa rummut
  • vuokraa basso
Vuokraa kitaravahvistin

Vuokraa kitaravahvistin

Jos etsit vuokralle kitaravahvistinta tai kitaraa, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Backline Rental Finland on Vantaalla toimiva, 2003 perustettu soitinlaitevuokraamo. Meiltä voit vuokraa kitaravahvistimen lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Valikoimastamme löytyy suuri määrä erilaisia combovahvistimia ja kitaranuppeja, niin vintage-vahvistimia kuin uudempiakin merkkejä. Vuokraamme myös kitaroiden kaiutinkaappeja. Kaikki vahvistimemme toimitetaan pyörillä varustetuissa kuljetuslaatikoissaan, joten ne on helppo noutaa varastostamme ja turvallista kuljettaa vailla huolta vahvistimen rikkoontumisesta.

Lähestyttehän vuokraamisen tiimoilta ajoissa, jotta voimme taata, että Teille on paras mahdollinen valikoima vahvistimia käytössänne. Vuokravahvistimiemme määrä kasvaa jatkuvasti, joten kannattaa aina tiedustella, löytyykö meiltä jotain tiettyä vahvistinta. Vahvistimien lisäksi vuokraamme myös sähkökitaroita, akustisia kitaroita, kitarapedaaleja, kitaratelineitä, kitaroiden kuljetuslaukkuja ja kaikkia kitaroihin liittyviä piuhoja.

Fender vahvistimet

Valikoimastamme löytyy useita Fender Twin Reverb putkivahvistimia. Tämä on ehkä legendaarisin kaikista Fenderin vahvistimista. 1960-luvun blackface ja 1970-luvun silverface Twin Reverb ovat vintage-vahvistimista suosikkeja kun taas uudet Twin Reverb '65 reissue vahvistimet ovat takuuvarmoja ja -soundisia työkaluja. Fender Deluxe Reverb, Fender Vibrolux ja myös erinomainen Fender Super Reverb ovat Twinin lähisukulaisia soundinsa puolesta. Jokainen kuitenkin tarjoaa omat vivahteensa eri teholuokassa sekä erilaisilla kaiutinratkaisuilla. Perinteisten Fenderien ohella voitte vuokraa Fender Hot Rod Deluxe, Fender Hot Rod Deville, Fender Deluxe '57, Fender Blues Deluxe sekä Fender Blues Deville vahvistimet, joiden laaja soundimaailma kaartaa kirkkaista cleaneista varsin mureaan säröön. Pienempi putkicombovahvistin Fender Blues Jr on helposti roudattava paketti ja mukavan rouhea Fender Bassman on aivan loistava 4x10" putkivahvistin.

Marshall vahvistimet

Voit vuokraa meiltä klassiset brittiläiset vahvistimet Marshall JCM 800 sekä Marshall JCM 900. Nämä rokin työjuhdat löydät meiltä 100W tehoisina. JCM 800 vahvistimesta tarjolla on niin 2203 kuin 2210 mallit. Myös uudemmat Marshall JCM 2000 DSL ja Marshall JCM 2000 TSL vahvistimet löytyvät valikoimastamme, jos tarvitset enemmän kanavia tai lisää gainia soundiisi. Myös Marshall JVM vahvistin löytyy potikoita kaipaavalle pelimannille. Marshall JMP 1959 vahvistin löytyy niin vintagena kuin uutena re-issue mallina. JMP "pleksillä" olet oman elämäsi Jimi Hendrix! Marshall 4x12" kaiuttimista voit vuokraa niin 1960B kuin 1960A kaapit. Nämä kaiuttimet ovat rokin ikonisimmat vehkeet! Muita kaiuttimia vuokralle ovat Marshall 1960BV ja 1960AV kaapit, joiden V30 ämyrit ovat hieman herkemmät, kuin 1960A/B kaappien 75W Celestionit. Bassotoistoa siis ehkä katoaa hieman, mutta keskiäänet ovat sitäkin rouheammat.

Orange vahvistimet

Uudempia englantilaisia vahvistimia tarjoamme Orangelta, jonka Orange Rockerverb ja Orange Thunderverb vahvistimet voitte vuokraa niin 50W kuin 100W tehoisina. Meiltä löydät myös Orange kaiuttimet. Orange PPC 412 kaiutin on aivan loistava V30 ämyreillä varustettu paketti, jos haet hieman rouheampaa kartiosäröä.

Mesa Boogie vahvistimet

Mesa Boogie Dual Rectifier vahvistin on yksi monipuolisimmista markkinoilla olevista moderneista putkivahvistimista. Äärimmäisen puhtaat cleanit, rouheat rokkisäröt tai todella modernit high gain-soundit tärähtävät eetteriin tällä vahvistimella vaivattomasti. Tarjoamme vuokralle myös Mesa Boogie Lonestar combovahvistimia, jotka on huikean monipuolisia combovahvistimia. Mesa Boogie vahvistimille löytyy kaiuttimeksi Mesa Boogie Standard Rectifier 4x12" kaapit, jotka on ladattu Celestion V30 ämyreillä. Kaiutin on suunniteltu Dual Rectifier vahvistimelle ja siksi yhdistelmä kuulostaakin aivan erinomaiselta.

Vox vahvistimet

Valikoimastamme löytyy tietenkin myös tätä perinteistä brittisoundia: Vox AC30 vahvistin. Voit vuokraa uuden VOX AC-30 C2X tai C2 vahvistimen tai sen "aidon", vintage Vox putkivahvistimen 1960- tai 1970-luvulta.

Peavey vahvistimet

Raskaampaan soittoon Peavey 5150 vahvistin ja Peavey 6505+ vahvistin ovat erinomaisia. Vuokraa heavyn klassikko, josta ei gain lopu kesken edes korviaraastavimpaa sirkkelisoundia hakevalta kitaristilta.

Hiwatt vahvistimet

Hiwatt Custom 100 vahvistin on kaikkien The Who-fanien suosikki. Hiwatt Custom 100 on 1970-luvun putkivahvistin parhaimmillaan!

Matchless vahvistimet

Matchless Chieftain ja DC-30 putkivahvistimet ovat kitaristin Rolls Roycejä, vahvistimien kruunujalokiviä. Vuokraa boutique-vahvistin ja koe sen upea soundi!

AER vahvistimet

Akustiselle soittimellesi suosittelemme AER Compact 60 vahvistinta. Se toimii lähes mille tahansa mikitetylle akustiselle soittimelle aivan erinomaisesti.

Pyydä tarjous

Vuokraa vahvistin, kitaravahvistin, bassovahvistin