• you order, we deliver
  • vuokraa kitaravahvistin
  • vuokraa rummut
  • vuokraa basso
Vuokraa kitara. Fender, Gibson

Vuokraa kontrabasso

Jos etsit vuokralle kontrabassoa, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Backline Rental Finland on Vantaalla toimiva soitinvuokraamo, joka palvelee niin musiikista kiinnostuneita harrastajia kuin ammattisoittajia lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Tarjoamme käyttöösi erittäin laadukkaan, saksalaisen Rubner-kontrabasson. Kyseinen kontrabasso on kooltaan 3/4 basso, se on valmistettu vuonna 1963 ja on kokopuinen. Kontrabasso on varustettu säädettävällä tallalla ja siinä on asennettuna David Gage The Realist sekä Fishman Full Circle -mikrofonit. Soitin toimitetaan Thomastik Spirocore-kielillä. Kontrabasson mukana tulee sekä saksalais- että ranskalaistyylinen hiilikuitujousi sekä sarja varakieliä. Kontrabasso toimitetaan kevyessä, mutta hyvin suojaavassa kuljetuslaatikossa, joten se on helppo noutaa varastoltamme ja turvallista kuljettaa vailla huolta sen rikkoontumisesta.

Huollamme kontrabassoamme säännöllisesti ja soitin tarkastetaan huolella jokaisen palautuksen yhteydessä. Kontrabasso on varmasti hyvässä kunnossa aina vuokrauksen alkaessa.

Soitinvuokrauksen lisäksi voit hyödyntää kuljetuspalveluamme, joka toimittaa instrumentin käyttöösi tarkalleen sovittavana ajankohtana.

Voit vuokraa kontrabasson lisäksi myös bassovahvistimia, rumpuja, perkussiota, kosketinsoittimia sekä lähes kaikkia muita mahdollisia populaarimusiikin soittimia sekä soitinlaitteita.

Ota yhteyttä ja tule käymään, kerromme mielellämme lisää vuokrakalustostamme.

Toimipisteemme on avoinna ma-pe 9.00-16.00

Pyydä tarjous

Vuokraa kontrabasso