• you order, we deliver
  • vuokraa kitaravahvistin
  • vuokraa rummut
  • vuokraa basso
Vuokraa sähköpiano

Vuokraa sähköpiano

Jos etsit vuokralle sähköpianoa, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Backline Rental Finland on Vantaalla toimiva soitinvuokraamo, joka palvelee niin musiikin harrastajia kuin ammattimuusikoita jo viidentoista vuoden kokemuksella.

Tarjoamme käyttöösi erittäin laadukkaita sähköpianoja. Valikoimastamme löytyy Yamaha, Clavia, Roland ja Korg -merkkisiä soittimia, jotka ovat 88-koskettimisia, täyspainotettuja ja niissä on sekä erinomainen soittotuntuma että soundit. Modernien sähköpianojen lisäksi valikoimastamme löytyy vintage-sähköpianoja kuten Fender Rhodes ja Wurlitzer 200A. Sähköpianomme toimitetaan hyvin suojaavissa kuljetuslaatikoissa, joten ne on helppo noutaa varastoltamme ja turvallista kuljettaa vailla huolta soittimen rikkoontumisesta.

Sähköpianoistamme Yamaha CLP565GP ja CP-300 sekä Roland FP-80 mallit sisältävät omat kaiuttimensa, mutta muiden soitinten kanssa tulee käyttää erillistä äänentoistolaitteistoa. Roland FP-80 on kompakti kooltaan ja mahtuu normaalin henkilöauton kyytiin kuljetusta varten, kun vain kaataa takapenkit. Se onkin kätevä valinta, kun tarvitaan kompakti, mutta erinomaisella soittotuntumalla varustettu piano esim. juhliin musiikkiesitystä varten.

Voit vuokrata sähköpianon tarvitsemaksesi ajaksi aina yhden päivän vuokratarpeesta pidempiin vuokrakausiin. Soitinvuokrauksen lisäksi voit hyödyntää kuljetuspalveluamme, joka toimittaa sähköpianon käyttöösi tarkalleen sovittavana ajankohtana.

Voit vuokraa sähköpianon lisäksi myös muita kosketinsoittimia, nuottitelineitä ja -valoja, vahvistimia, rumpuja, perkussiota sekä lähes kaikkia muita mahdollisia populaarimusiikin soittimia sekä soitinlaitteita.

Ota yhteyttä ja tule käymään, kerromme mielellämme lisää vuokrakalustostamme.

Toimipisteemme on avoinna ma-pe 9.00-16.00

Hinnat alkaen EUR 99.00 per vrk (sis alv 24%), sisältäen telineen ja kaikki tarvittavat piuhat.

Vuokraa sähköpiano:
Yamaha CLP-665 GP WH
Yamaha CLP-565 GP
Yamaha S90ES, 2 kpl
Yamaha CP300
Yamaha Montage 8
Yamaha Motif XF-8
Yamaha Motif ES-8
Clavia Nord Stage 3 88
Clavia Nord Stage 2 EX 88
Clavia Nord Stage 2 88HA, 2 kpl
Clavia Nord Stage 88, Revision B
Clavia Nord Piano 2 88HA
Roland RD-800
Roland RD-700 NX
Roland RD-700 GX
Roland FP-80
Korg Kronos 88 2 (2015 model)
Korg SV-1 88

Pyydä tarjous

Vuokraa sähköpiano Vuokraa Roland sähköpiano Vuokraa Roland-sähköpiano